Monday, 6 February 2012

time's making fool of us again and again....

Hey ya,
perasan tak bahawasanya kita ni ialah seorang pembazir dan pemboros yang x bertauliah?
look at urself... maybe kadang2 kita xperasan.. maybe kita perasan.. xp perasan x yang kita sedang berada dalam kerugian? Time's making fool of us again and again.. that's the tittle... hmmm~ kata orang 'masa itu emas' but my mudir says 'masa itu usia'.. renungkan.... memang masa itu usia, emas boleh didagang dibeli namun sekaya mana pun kita, memang xkan mampu nak beli usia... hai~ macam mane agaknye kalau beli usia? tak tua-tua ke tak mati-mati? ikut logiklah bhai!! sekaya-kaya Bill Gates tetap tak mampu...

penat hUh!!

Assalamualaikum....
hadoii~ baru sekarang aku terasa perit belajar... huh!! time cuti akhir tahun dedolu bukan main lagi rindu dengan buku-buku akademik nih.. xp skang dah depan mata rasa cam nak lempar jer sumer tuh.. cuba korang bayangkan, pintu pagar sekolah dengan kelas bukan main jauh lagi, jenuh aku hari-hari kena berjalan.. dah la beg galas memang diharamkan kat sne.. aku yang memang dah terbiasa dengan beg galas nih memang susah skit nak sesuaikan diri dengan beg sandang... menyusah kan betolll!! beg sandang kan berat sebelah! xseimbang eden nak jalan.. dah la tangan penuh dengan buku-buku dan fail.. Aku memang lemah semangat lah kat sne.. xp bebudak kat sne memang dahsyat wa cakap lu~ ada setengah tu xbawa beg pon!! just angkut buku dengan tangan jer~ yang ni aku memang tabik gila-gila lah, aku memang xkan buat camtuh!! since leni still awal tahun, aku xpenah lagi buat masalah, xp nanti half yr ni... memang xjanji lah...
Hadoiii~ banyak sangat lah homework!!