Monday, 6 February 2012

penat hUh!!

Assalamualaikum....
hadoii~ baru sekarang aku terasa perit belajar... huh!! time cuti akhir tahun dedolu bukan main lagi rindu dengan buku-buku akademik nih.. xp skang dah depan mata rasa cam nak lempar jer sumer tuh.. cuba korang bayangkan, pintu pagar sekolah dengan kelas bukan main jauh lagi, jenuh aku hari-hari kena berjalan.. dah la beg galas memang diharamkan kat sne.. aku yang memang dah terbiasa dengan beg galas nih memang susah skit nak sesuaikan diri dengan beg sandang... menyusah kan betolll!! beg sandang kan berat sebelah! xseimbang eden nak jalan.. dah la tangan penuh dengan buku-buku dan fail.. Aku memang lemah semangat lah kat sne.. xp bebudak kat sne memang dahsyat wa cakap lu~ ada setengah tu xbawa beg pon!! just angkut buku dengan tangan jer~ yang ni aku memang tabik gila-gila lah, aku memang xkan buat camtuh!! since leni still awal tahun, aku xpenah lagi buat masalah, xp nanti half yr ni... memang xjanji lah...
Hadoiii~ banyak sangat lah homework!!

No comments:

Post a Comment